versnellingsbak revisie - Autobedrijf van Loon versnellingsbak-vanloon-2

Ook voor versnellingsbak (lager) revisie kunt u bij Autobedrijf van Loon terecht. Gespecialiseerd in onder andere Alfa, Fiat, Opel en Saab!

De lagers van bijvoorbeeld de M32 versnellingsbak is een zwak punt. Dit geldt vaak ook voor de versnellingsbak van de Opel Vivaro en Renault Trafic. Wij hebben ons daardoor hierin gespecialiseerd en kunnen deze voor een zeer scherp bedrag reviseren. De M32-bak is onder andere te vinden in merken/types als:
- Alfa Romeo 159
- Fiat
- Opel Astra
- Opel Corsa
- Opel Insignia
- Opel Meriva
- Opel Zafira
- Saab

Daarnaast is het ook mogelijk om de versnellingsbak van uw Opel Vivaro en Renault Trafic bij ons te laten reviseren. Maakt uw versnellingsbak een brommend, ratelend, gierend of zingend geluid? Rijd dan niet verder en voorkom extra kosten! Vele klanten gingen u voor, waar wij veel positieve reacties op terug hebben gekregen.

Tarieven Vivaro - Trafic:

Exclusief de- en montage (losse bak)Tarief incl. BTW
Versnellingsbak lager revisie € 675,00
Versnellingsbak lager revisie incl. differentieel lagers € 910,00
Inclusief de- en montage + nieuwe olieTarief incl. BTW
Versnellingsbak lager revisie € 1.090,00
Versnellingsbak lager revisie incl. differentieel lagers € 1.325,00
Uitlijnen (indien van toepassing) € 75,00

Tarieven M32:

Exclusief de- en montage (losse bak)Tarief incl. BTW
Versnellingsbak lager revisie € 575,00
Versnellingsbak lager revisie incl. differentieel lagers € 685,00
Inclusief de- en montage + nieuwe olieTarief incl. BTW
Versnellingsbak lager revisie € 950,00
Versnellingsbak lager revisie incl. differentieel lagers € 1.060,00
Uitlijnen (indien van toepassing) € 75,00

Uitleg tarieven
Indien nodig lijnen wij uw auto uit. Het subframe is een onderdeel van de wielophanging, wij de- en monteren dit onderdeel tijdens de reparatie en daardoor kan het voorkomen dat na de montage de wieluitlijning niet meer klopt. Dit kunnen we pas beoordelen na een proefrit, en zullen we (uiteraard na overeenstemming met u) de auto 3D uitlijnen.

*Bij niet repareren worden er diagnose kosten in rekening gebracht.

--> Bent u (of werkt u bij) een collega Bosch Car Service bedrijf? Dan ontvangt u 10% korting op de factuur! <--

Extra's
Wij checken ook altijd de staat van overige onderdelen zoals keerringen, koppeling, druklager en het vliegwiel. Deze onderdelen zijn per kenteken verschillend. Indien gewenst kunnen wij ook hiervoor een offerte maken. Extra reparaties die wij constateren worden alleen uitgevoerd na akkoord van de klant. Wij repareren ook alleen wanneer dit écht noodzakelijk is en altijd na overleg met u. Daarnaast bewaren wij de gedemonteerde onderdelen zodat u ze bij het ophalen van de auto kunt bekijken of meenemen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Garantie
U ontvangt 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

Proefrit
Indien gewenst gaan we vooraf met u een proefrit maken. Na de revisie kunt u met ons meekijken wat we hebben gedaan, en kunnen we opnieuw een proefrit maken zodat u het verschil duidelijk kunt merken!

Vervangend vervoer & haal- en brengservice

Mogelijkheden omtrent het brengen en halen van de auto of de versnellingsbak zijn uiteraard te bespreken. Ook is er eventueel vervangend vervoer beschikbaar, hier leest u meer over op deze pagina. Haal- en brengservice van en naar treinstation Zaltbommel is ook in overleg en tegen een vergoeding van € 20,- mogelijk.

Afspraak
Wanneer u graag de versnellingsbak door ons wilt laten reviseren, vragen we u tijdig een afspraak in te plannen. De versnellingsbak revisie neemt ongeveer twee tot drie werkdagen in beslag. U kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag, en ook een aantal avonden. Bekijk onze exacte openingstijden onder het kopje 'Contact' in het menu.

Vragen?
U kunt altijd contact met ons opnemen via 0418-552425 of stuur een e-mail naar info@vanloonautobedrijf.nl, we zorgen dat uw vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Referenties
Enige reviews die wij hebben gekregen betreft de revisie:

''Voor dit bedrijf gekozen vanwege de positieve berichten op internet. We moesten er een stuk voor rijden, maar dat zal ons er in de toekomst niet van weerhouden om bij grote mankementen opnieuw een afspraak bij dit bedrijf te maken. Hartelijke ontvangst, betrouwbare indruk, de eigenaar nam de tijd om ons rustig te laten zien wat onze auto mankeerde en wat zij eraan hadden gedaan. Wij reden met een goed gevoel terug naar huis, ook zeker gezien het prijsverschil tussen de dealer en autobedrijf Van Loon.'' Cijfer: 9

''Via internet heb ik dit autobedrijf gevonden voor een versnellingsbak revisie. Telefonisch een afspraak gemaakt. Gesprek liep goed. Bij aankomst ben ik goed ontvangen, er werd besproken wat er moest gebeuren en er werd nog even een testrit gemaakt. Toen de auto gereed was liet de monteur nog even zien wat er was vervangen en gaf nog wat informatie over de reparatie. Ik ging in ieder geval met een goed gevoel de deur uit.'' Cijfer: 9

''Helemaal tevreden! Uitleg voor + uitleg na de reparatie. Alles verliep volgens de vooraf gemaakte afspraken. Een versnellingsbak in 2 dagen gereviseerd. Het brommend geluid is weg! En een plusje (niet verwacht) - auto gewast.'' Cijfer: 10

Bron: boschcarservice.tevreden.nl.
Lees meer reviews onder het kopje 'Recensies' in het menu.