Ook voor versnellingsbak (lager) revisie kunt u bij Autobedrijf van Loon terecht. Gespecialiseerd in onder andere Alfa, Fiat, Opel en Saab!
De lagers van de M32 en F40 versnellingsbak zijn een zwak punt. Wij hebben ons daarom hierin gespecialiseerd en kunnen deze voor een zeer scherp bedrag reviseren. Deze versnellingsbakken zijn onder andere te vinden in merken/types als:
- Alfa Romeo 159
- Fiat
- Opel Astra
- Opel Corsa
- Opel Insignia
- Opel Meriva
- Opel Zafira
- Saab

Maakt uw versnellingsbak een gierend of zingend geluid? Rijd dan niet verder en voorkom extra kosten! Vele klanten gingen u voor, waar wij veel positieve reacties op terug hebben gekregen.

Let op: wegens vakantiedrukte en zomersluiting plannen wij op dit moment vanaf week 32.

Onlangs schreven wij een uitgebreid artikel voor diverse Opel Facebookgroepen, waar liefhebbers zich verzamelen en wij onze kennis mochten delen. Benieuwd wat we hebben verteld en laten zien op foto's?  Lees hier meer

Tarieven M32 en F40:

Exclusief de- en montage (losse bak)Tarief incl. BTW
Versnellingsbak lager revisie incl. keerringen € 645,00

Inclusief de- en montageTarief incl. BTW
Versnellingsbak lager revisie incl. keerringen € 1175,00

Inbegrepen
Bij de lager revisie incl. de- en montage zijn tevens inbegrepen:
- Priseaskeerring
- Aandrijfaskeerringen
- Nieuwe versnellingsbakolie
- 3D 4wiel uitlijnen
- 12 maanden garantie
- BTW

Planning
Wegens drukte en de grote vraag naar deze revisie plannen wij gemiddeld 5-6 weken vooruit. In week 30 en 31 zijn wij gesloten. We vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden.

Uitleg 3D uitlijnen
Het subframe is een onderdeel van de wielophanging, wij de- en monteren dit onderdeel tijdens de reparatie en daardoor kan het voorkomen dat na de montage de wieluitlijning niet meer klopt. Dit beoordelen we tijdens de proefrit en voeren vervolgens de 3D uitlijning uit.

Losse versnellingsbak aanleveren
Zoals in bovengenoemde tabel te lezen is dat mogelijk. U zorgt dat de versnellingsbak gedemonteerd wordt en levert deze vervolgens bij ons aan voor de lager revisie. Let op: wij kunnen hierdoor geen exacte diagnose stellen aangezien voor- en achteraf proefrijden niet mogelijk is. Het is ons daardoor niet bekend wat de klachten precies zijn en wat er moet gebeuren om het probleem te verhelpen. Daarnaast kunnen wij dan geen garantie geven op de de- en montage. De voorkeur gaat daarom altijd uit naar het brengen van de hele auto zodat we u het beste kunnen helpen.

Meerwerk
Is er meer schade ontstaan in uw versnellingsbak dan alleen de lagers? Of schakelt hij niet meer naar behoren? Dan is er meer aan vervanging toe buiten onze lager revisie om. We bekijken dit uiteraard als de versnellingsbak open is gemaakt, en na overleg met u kunnen ook bijvoorbeeld de tandwielen vervangen worden. De prijs hiervan is per auto wisselend, indien u een offerte wenst dan kan dat a.d.h.v. het kenteken en/of chassisnummer.

Extra's
Wij checken ook altijd de staat van overige onderdelen zoals differentieel lagers, keerringen, koppeling, druklager en het vliegwiel. Deze onderdelen zijn per kenteken verschillend en/of niet altijd aan vervanging toe. Indien gewenst kunnen wij ook hiervoor een offerte maken. Extra reparaties die wij constateren worden alleen uitgevoerd na akkoord van de klant. Wij repareren ook alleen wanneer dit écht noodzakelijk is en altijd na overleg met u. Daarnaast bewaren wij de gedemonteerde onderdelen zodat u ze bij het ophalen van de auto kunt bekijken of meenemen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Reparatie niet akkoord
Wanneer wij tijdens de reparatie onderdelen constateren die aan vervanging toe zijn, zullen wij dit telefonisch bespreken en adviseren. Het is aan u wat er uitgevoerd mag worden. Wanneer u geen akkoord geeft op deze reparatie, vermelden wij het advies op de factuur. Bij niets uitvoeren/repareren worden er diagnose kosten in rekening gebracht.

Bosch Car Service autobedrijf
Bent u een collega Bosch Car Service? Dan ontvangt u 10% korting op de lager revisie.

Garantie
U ontvangt 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

Proefrit
Indien gewenst gaan we vooraf met u een proefrit maken. Na de revisie kunt u met ons meekijken wat we hebben gedaan, en kunnen we opnieuw een proefrit maken zodat u het verschil duidelijk kunt merken!

Vervangend vervoer & haal- en brengservice

Mogelijkheden omtrent het brengen en halen van de auto of de versnellingsbak zijn uiteraard te bespreken. Ook is er eventueel vervangend vervoer beschikbaar, hier leest u meer over op deze pagina. Haal- en brengservice van en naar treinstation Zaltbommel is ook in overleg en tegen een vergoeding van € 25,- mogelijk.

Afspraak
Wanneer u graag de versnellingsbak door ons wilt laten reviseren, vragen we u tijdig een afspraak in te plannen. De versnellingsbak revisie neemt ongeveer drie werkdagen in beslag. De werkplaats is open van maandag t/m vrijdag. Op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend kunt u ook terecht voor het brengen of ophalen van de auto. Bekijk onze exacte openingstijden onder het kopje 'Contact' in het menu.

Vragen?
U kunt altijd contact met ons opnemen via 0418-552425 of stuur een e-mail naar info@vanloonautobedrijf.nl, we zorgen dat uw vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Recensies
Enige reviews die wij hebben gekregen betreft de revisie:

''Recentelijk de versnellingsbak van mijn Alfa 159 laten reviseren bij Van Loon wegens de goede reviews. Deze kan ik alleen maar onderschrijven: de revisie is professioneel en snel uitgevoerd, waarbij er helaas ook wat andere zaken aan het licht kwamen. Ik ben hier middels foto’s en filmpjes uitstekend over geïnformeerd incl een kostenplaatje zodat ik er even over na kon denken. Uiteindelijk alle werkzaamheden uit laten voeren en ik heb uiteindelijk een auto opgehaald die weer als nieuw schakelt, waarbij ondanks het late tijdstip ook nog ruim de tijd werd genomen om de oude onderdelen te bekijken incl uitleg. Daarbij waren ze in het natraject zeer behulpzaam en servicegericht bij het beantwoorden van vragen en overige after-sales aangelegenheden, ik ben in ieder geval ontzettend goed geholpen en een welgemeend compliment is dan ook op zijn plaats. Renate en Johan, dank voor de goede zorgen!'' Cijfer: 9

''Voor dit bedrijf gekozen vanwege de positieve berichten op internet. We moesten er een stuk voor rijden, maar dat zal ons er in de toekomst niet van weerhouden om bij grote mankementen opnieuw een afspraak bij dit bedrijf te maken. Hartelijke ontvangst, betrouwbare indruk, de eigenaar nam de tijd om ons rustig te laten zien wat onze auto mankeerde en wat zij eraan hadden gedaan. Wij reden met een goed gevoel terug naar huis, ook zeker gezien het prijsverschil tussen de dealer en autobedrijf Van Loon.'' Cijfer: 9

''Via internet heb ik dit autobedrijf gevonden voor een versnellingsbak revisie. Telefonisch een afspraak gemaakt. Gesprek liep goed. Bij aankomst ben ik goed ontvangen, er werd besproken wat er moest gebeuren en er werd nog even een testrit gemaakt. Toen de auto gereed was liet de monteur nog even zien wat er was vervangen en gaf nog wat informatie over de reparatie. Ik ging in ieder geval met een goed gevoel de deur uit.'' Cijfer: 9

''Helemaal tevreden! Uitleg voor + uitleg na de reparatie. Alles verliep volgens de vooraf gemaakte afspraken. Een versnellingsbak in 2 dagen gereviseerd. Het brommend geluid is weg! En een plusje (niet verwacht) - auto gewast.'' Cijfer: 10

Bron: boschcarservice.tevreden.nl.
Lees meer reviews onder het kopje 'Recensies' in het menu.