Auto's
Wij hebben diverse leenauto's welke we aan de hand van de beschikbaarheid voor u in kunnen zetten. U kunt kiezen tussen een 'standaard' auto of een 'extra' auto welke qua luxe verschillen en daarom ook een ander tarief hebben.
Standaard: Mini Cooper, Nissan Note, Volkswagen Caddy of Volvo C30
Extra: Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid van 2014

Tarieven Standaard - inclusief BTW, brandstof en verzekering -
Per dag: € 0,00
Per km: € 0,30

Tarieven Extra - inclusief BTW, brandstof en verzekering -
Per dag: € 0,00
Per km: € 0,50

Het komt wel eens voor dat een leenauto terug gebracht wordt en er slechts 8 km met de auto is gereden. We hebben de auto voor u gereserveerd en daardoor niet de mogelijkheid om een andere klant deze leenauto te bieden. Daarom zijn de kosten voor de leenauto met een minimum van € 15,00. Heeft u de auto alleen nodig om naar huis te rijden en woont u dichtbij? Laat het ons weten, wij brengen u graag even (gratis) thuis.

Overige tarieven
Schoonmaakkosten (indien van toepassing): € 25,00
Reiniging en geurbehandeling bij roken: € 50,00

Reserveren
Wij horen graag tijdig van u of wij een leenauto voor u klaar mogen zetten. Annuleren is geen probleem, ook hiervan worden wij graag zo snel mogelijk op de hoogte gehouden.

Legitimatie
Vergeet niet onderstaande documenten mee te nemen bij het afhalen van uw leenauto.  Autobedrijf van Loon behoudt zich het recht voor om vooraf de gegevens te controleren:
• Geldig rijbewijs
• Adres- en persoonsgegevens

Wat leent u?
De prijs van de leenauto is inclusief:
- BTW
- Verzekering
- Pechhulp
- Standaard eigen risico
- Brandstof

Betaling
Zodra u de leenauto heeft teruggebracht, noteren wij de kilometerstand in ons systeem. We kunnen aan de hand daarvan direct zien hoeveel kilometers u heeft gereden. Dit wordt á € 0,30 of € 0,50 per km op de factuur vermeld.

Brandstof
De prijs van de leenauto is inclusief brandstof. Wij streven er naar de auto met een volle tank aan u mee te geven. Moet u toch tanken? Neem dan het bonnetje mee, u ontvangt het bedrag van ons retour wanneer u de leenauto terug brengt.

Eigen risico
Het eigen risico voor personenwagens bedraagt standaard € 350,00 per schadegeval.

Staat
De auto dient in dezelfde staat als bij ingebruikname terug gebracht te worden. Voor eventuele schoonmaakkosten (indien van toepassing) brengen wij € 25,- in rekening. Roken is niet toegestaan, er wordt € 50,00 in rekening gebracht wanneer een reiniging en geurbehandeling nodig is.

Buitenland
Het is toegestaan om met een leenauto uit Nederland naar buitenland te rijden. Wij verzoeken u vooraf te vermelden dat u naar het buitenland gaat.

Boetes
De administratiekosten bij bekeuringen bedragen € 10,00 per behandeling.

Wijzigingen
Wij mogen te allen tijde, zonder nadere berichtgeving, de informatie en de voorwaarden verbeteren of wijzigen. Wij zullen u hier uiteraard zo goed mogelijk van op de hoogte brengen.

Beperking van aansprakelijkheid
In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor directe, indirecte, bijzondere schade of verliezen van persoonlijke spullen bij het gebruik van deze auto.

Bovag
De Bovag Voorwaarden zijn daarnaast ook van toepassing en kunt u hier downloaden.