Onze pechhulp
Pech onderweg. Ineens slaat het toe. Of u nu een nieuwe of een wat oudere auto heeft. En hoe goed u uw auto ook onderhoudt: pech onderweg kan altijd gebeuren. En het komt altijd onverwachts. Dan biedt onze pechhulp uitkomst. 

Met dit abonnement bent u een jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van vakkundige hulp bij pech onderweg.

Pech en dan?
U ontvangt van ons een pasje met een alarmnummer. Bij pech belt u met de alarmcentrale van de AA-Team. Zij organiseren vervolgens de hulpverlening. In eerste instantie proberen we uw auto direct te repareren. Maar als dat niet kan, dan wordt samen met u besproken wat de beste oplossing voor u is.

 U kunt hierbij denken aan vervangend vervoer, een vergoeding voor een hotelovernachting als u op de reparatie wilt wachten of een vervangende chauffeur als u zelf niet meer kunt rijden.

Prijzen
Wij bieden u een pechhulp voor heel Europa gratis aan zolang de auto bij ons jaarlijks wordt onderhouden. Voor € 15,- extra is uw aanhangwagen of caravan ook verzekerd voor hulp bij pech onderweg.

Gratis pechhulp
Ongeacht het bouwjaar (zoals bij andere partijen), gewoon helemaal gratis! En niet te vergeten, inclusief onze persoonlijke hulp bij pech binnen 30 km rondom Nederhemert. De gratis pechhulp is geldig voor iedere auto die bij ons onderhouden wordt. Het abonnement wordt geactiveerd na uw eerste onderhoudsbezoek, de pechhulp loopt dan ook een jaar lang vanaf die datum.

Voorwaarden
Klik hier voor alle voorwaarden.

Ik heb pechhulp van een andere partij (zoals ANWB)
Voor ANWB-leden geldt dat de pechhulp ieder jaar vóór 15 november opgezegd kan worden. Wanneer u gebruik wilt maken van ons aanbod, bent u dan in de gelegenheid het ANWB abonnement op te zeggen. Voor andere partijen geldt dat u vanaf het opzegmoment gewoon een nieuw abonnement van ons gratis kunt krijgen.

Pechhulp vergelijken

Omschrijving

ANWB
(op naam)

Van Loon
(op kenteken)

Pechhulp in Nederland

Pechhulp in Europa

Advies bij twijfel

Woonplaatsservice

Vervangende auto Nederland

Vervangende auto Europa

Repatriëring naar Nederland

Hotelservice indien nodig

Totaalprijs

€ 202,00

€ 0,00

     

** Gebaseerd op openbare informatie d.d. 10-09-2018

Vragen? Neem gerust contact met ons op via 0418-552425 of via een e-mail naar info@vanloonautobedrijf.nl!