Uw Volvo Specialist
Elk type Volvo is welkom in onze werkplaats. Wij zijn het juiste adres voor:

  • Onderhoud

  • Reparaties (groot en klein maar ook bij schade)

  • Diagnoses

  • Uitlezen

  • Updaten

  • Programmeren/inleren

  • In- en verkoop van occasions

VIDA
Wij beschikken over de officiële en nieuwste uitleesapparatuur van Volvo (genaamd VIDA) waarmee we u en uw auto volledig kunnen ondersteunen. Ook voor (storings)diagnose van uw Volvo kunt u bij ons terecht. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring, worden regelmatig getraind en gaan geen uitdaging uit de weg.

Baas over eigen auto & portemonnee
Een belangrijk punt voor ons, maar ook voor de klant. Wij repareren nooit zonder overleg met u. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor (financiële) verrassingen te staan. Daarnaast bewaren wij alle onderdelen die vervangen worden zodat we ze aan u kunnen laten zien als u de auto ophaalt. Een goede gewoonte is tevens om foto's en filmpjes te maken en deze tijdens de reparatie met u te delen. Vraag er ook gerust naar als u meer beeldmateriaal van uw Volvo wilt ontvangen, dit doen wij graag voor u.

Passie voor Volvo
Met een hart voor de klant maar natuurlijk ook voor het Volvo merk, zorgen wij dat iedere Volvo rijder weer veilig op weg kan. Ondanks dat ieder merk van harte welkom is bij ons, hebben we altijd een voorliefde gehad voor het Zweedse merk. Leeftijd en type speelt voor ons geen rol, iedere Volvo zien wij graag. Niet voor niets vertrokken wij in september 2019 voor een paar dagen naar Göteborg. Een bezoek aan onder andere het Volvo museum en de Volvo fabriek mocht niet ontbreken. Kortom: een teamuitje om nooit te vergeten!  Daarnaast zijn wij sinds 2021 ook trotse sponsor van de website en Facebookpagina van Volvo-forum.nl en sinds 2022 van Volvotours.nl!

Onderdelen
U wilt natuurlijk niets anders dan kwaliteit. En dat mag u ook van ons verwachten. We geven niet alleen minimaal 12 maanden garantie op onze reparaties, we maken altijd gebruik van de beste merken aan onderdelen. Dit kan origineel zijn of een goed universeel merk zoals Bosch. Wist u dat vele onderdelen exact hetzelfde zijn maar dat alleen het logo op het doosje anders is? Daarnaast geven wij de klant ook vaak de keuze welk merk hij/zij gemonteerd zou willen hebben. Zo kunnen wij uw auto onderhouden met kwalitatieve onderdelen, snelle levertijden én tegen een aantrekkelijke prijs. Iedere keer blijkt maar weer dat onze offertes en facturen aanzienlijk lager zijn dan bij de dealer. En dat is naast de service en het persoonlijke contact natuurlijk ook erg belangrijk.

Aanschaf andere Volvo
Onze dagelijkse focus ligt vooral op de werkplaats. Maar er rijden ook heel wat auto's rond die bij ons zijn gekocht.  We hebben slechts een aantal auto's te koop staan omdat we voornamelijk werken met zoekopdrachten voor een occasion. Dit sluit naadloos aan op hetgeen waar wij voor staan; persoonlijk en met alle aandacht voor jou, want je bent geen nummertje. De klant geeft aan wat hij/zij zoekt en wij denken vrijblijvend en kosteloos mee! Op zoek naar een nieuwe Volvo om verliefd op te worden? Vul ons zoekformulier in en wij gaan in overleg met u aan de slag.

Kijkje in de werkplaats

Onze werkplaats ziet er regelmatig uit zoals op dit filmpje. De Volvo liefhebbers weten ons vaak te vinden. Niet alleen voor onderhoud maar ook voor specialistische reparaties. Doordat wij hiermee adverteren en dankzij mond op mond reclame  maken klanten vaak heel wat kilometers om naar ons te komen, en zoals je ziet niet alleen vanuit Nederland. Ook in België wordt onze naam steeds vaker genoemd, zeker aangezien de prijzen vaak erg verschillen (voor ons in de positieve zin natuurlijk). 

 

 

 

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in de revisie van het achter differentieel?
Lees meer over de differentieel revisie

DSC_00245 DSC_00192
DSC_0380_1 DSC_0371_1

Gespecialiseerd in onder andere Volvo C30, Volvo C70, Volvo S40, Volvo S60, Volvo S80, Volvo S90, Volvo V40, Volvo V50, Volvo V60, Volvo V70, Volvo V90, Volvo XC60, Volvo XC70, Volvo XC90. Voor het onderhouden van uw Volvo, voor reparaties aan uw Volvo en natuurlijk aankoop van uw Volvo.