Automaat spoelen/flushen | Voorkom hoge revisiekosten!
Maakt de automatische versnellingsbak van uw auto geluid, of schokt hij tijdens het schakelen? Deze problemen kunt u voorkomen door de automaat tijdig te laten spoelen/flushen. Door dit regelmatig uit te laten voeren, voorkomt u slijtage van de versnellingsbak en hoge revisiekosten.  Rijd langer probleemloos en met plezier met uw automatische versnellingsbak of DSG automaat.

De dealer zal u waarschijnlijk iets anders vertellen, namelijk dat de automaat is voorzien van de zogenoemde Long Life olie, welke niet ververst hoeft te worden. De fabrikant geeft echter een interval aan, wanneer de olie zijn werking verliest. Wij adviseren daarom een interval van 100.000 km om de flush uit te laten voeren. Dit kan al voor € 200,- incl. BTW (exclusief smeermiddelen en oliefilter indien van toepassing).

KIJKJE IN DE   ̷K̷E̷U̷K̷E̷N̷    WERKPLAATS
Eén van onze monteurs filmde de interessante uitvoering van het spoelen/flushen van een automatische versnellingsbak. Dit keer was het een Saab. Zwart is de oude olie en het rode is de nieuwe olie. Deze flush kunnen wij bij ieder merk en type uitvoeren.