Automaat spoelen/flushen | Voorkom hoge revisiekosten!
Maakt de automatische versnellingsbak van uw auto geluid, of schokt hij tijdens het schakelen? Deze problemen kunt u voorkomen door de automaat tijdig te laten spoelen/flushen. Door dit regelmatig uit te laten voeren, voorkomt u slijtage van de versnellingsbak en hoge revisiekosten.  Rijd langer probleemloos en met plezier met uw automatische versnellingsbak.

De dealer zal u waarschijnlijk iets anders vertellen, namelijk dat de automaat is voorzien van de zogenoemde Long Life olie, welke niet ververst hoeft te worden. De fabrikant geeft echter een interval aan, wanneer de olie zijn werking verliest. Wij adviseren daarom een interval van 100.000 km om de flush uit te laten voeren. Dit kan al vanaf € 199 incl. BTW (exclusief benodigde olie en oliefilter). Vraag gerust vrijblijvend om een offerte, zodat wij aan de hand van het kenteken een exacte totaalprijs kunnen berekenen.

KIJKJE IN DE  K̷E̷U̷K̷E̷N̷  WERKPLAATS
Wij maken indien gewenst een filmpje tijdens het flushen, zodat u mee kunt kijken wat er in de werkplaats gebeurd. Hierbij ook een voorbeeld. Zwart is de oude olie en het rode is de nieuwe olie. Deze flush kunnen wij bij ieder merk en type uitvoeren, mits voorzien van de juiste aansluiting.