BOVAG bedrijf
Autobedrijf van Loon is aangesloten bij de BOVAG. Wat houdt dit precies in? De BOVAG is een brancheorganisatie die zich met mobiliteit bezig houden. BOVAG dient voor ons als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en ook wij komen ieder jaar met vlag en wimpel door deze keuring.

BOVAG garantie
Een autobedrijf verbind zich ook aan de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijde hierop terug kan vallen. Voor de zekerheid. Het is daarnaast ook mogelijk om BOVAG garantie te ontvangen bij de aankoop van een occasion.


BOSCH CAR SERVICE
Autobedrijf van Loon is al jaren aangesloten bij Bosch Car Service. Met meer dan 375 autobedrijven is Bosch Car Service de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Het netwerk van Bosch Car Service autobedrijven in Nederland wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat de autobedrijven elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!

boschcarservice