Terugblik 100 jarig jubileumfeest
Op vrijdag 5 januari 2024 vierden wij ons 100 jarig jubileum voor klanten en leveranciers! We toverden de werkplaats om tot een feestelijke zaal, de bruggen werden getransformeerd tot sfeervolle tafels, een grote bar nam plaats en de gebakjes met ons nieuwe logo werden klaar gezet. Daarnaast verrasten we de gasten met onze zogenoemde 'jubileumtour', een rondleiding die wij speciaal voor deze gelegenheid hebben samengesteld. Vanaf begin 1900 tot heden zag je onze rijke historie inclusief oude foto's, materialen, gereedschap en nog veel meer. Op veler verzoek is de tour via deze link nog eens te bekijken.

De barista zorgde ondertussen voor heerlijke en mooie koffiecreaties, bij de foodtruck kon u terecht voor een lekkere warme saté en natuurlijk zorgde de bediening voor allerlei hapjes en drankjes. De goodiebag ontbrak na afloop niet en ook over de inhoud hiervan waren niet alleen wij enthousiast.

Hartelijk dank aan alle +/- 400 aanwezigen voor jullie komst (ook van ver weg), de vele felicitaties zowel in de brievenbus als digitaal en natuurlijk de positieve reacties op ons feest! Mede dankzij onze trouwe klantenkring kijken wij terug op een prachtige start van ons jubileumjaar.

𝑴𝒆𝒕 𝒅𝒂𝒏𝒌 𝒂𝒂𝒏:

Rob Nelisse voor de fijne aanwezigheid incl. fotografie

Nosjuh's catering voor de geweldige bediening en al het lekkers

Krijg Kleur voor de prachtige zijden bloemstukken & planten