Schades

Ruitschade
U kunt bij ons ook uw autoruiten laten maken. Dit gebeurt conform de eisen en afspraken van de reguliere glasservicebedrijven. Een ruit maakt een belangrijk onderdeel uit van de carrosserie. Daarbij is de kwaliteit van de mensen doorslaggevend bij de montage. De ervaring die door onze medewerkers opgebouwd is, geeft u de zekerheid dat elk karwei goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Onzichtbare reparatie
Een kleine beschadiging in een gelaagde voorruit hoeft niet te betekenen dat de ruit vervangen dient te worden. Kleine beschadigingen in de voorruit kunnen vaak nagenoeg onzichtbaar gerepareerd worden. U doet er goed aan zo spoedig mogelijk na de inslag langs te komen. Zo voorkomt u inwerking van vocht en vuil waardoor de ruit kan scheuren.

Overige schades
Wij verzorgen de volledige afwikkeling van schades, ook met uw verzekering. We zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kunt. Daarnaast bieden wij vervangende auto's aan.

Eigen risico
Is er een eigen risico van toepassing als u de auto bijvoorbeeld bij ons brengt voor een schade reparatie? Laat het ons dan weten zodat we kunnen kijken of we het eigen risico voor onze rekening kunnen nemen. Zo kunt u gewoon vertrouwd naar ons en wij helpen u graag.