WIJ ZIJN EEN BOVAG BEDRIJF
Autobedrijf van Loon is aangesloten bij de Bovag. De Bovag is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. 

Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

BOVAG garantie
Het is uiteraard mogelijk om Bovag garantie te ontvangen bij de aankoop van een occasion. Lees alle informatie hierover op onze pagina Garantie.

Nationale Auto Pas
Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt. Zo heeft u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

bovag-logo