Aankoopzekerheid
Een occasion van Autobedrijf van Loon kunt u met een gerust hart aanschaffen. Ons bedrijf is RDW erkend en de kilometerstanden zijn gegarandeerd. Ook bieden wij u BOVAG garantie aan voor extra zekerheid. De tenaamstelling kunnen wij direct op locatie verzorgen maar ook het vrijwaren van uw ingeruilde auto.

Aflevering & Garantie
Alle auto’s worden bij binnenkomst technisch op diverse punten gecontroleerd. Indien nodig worden de eventueel geconstateerde gebreken gerepareerd, zodat wij er zeker van zijn dat we een goed product aan de klant kunnen bieden. De auto’s worden vervolgens netjes gepoetst en schoongemaakt.

Na aanschaf van de auto worden zaken als bijvoorbeeld de bandenspanning en vloeistoffen nog extra gecontroleerd. In overleg kunt u er voor kiezen de auto een onderhoudsbeurt te laten geven. Wij berekenen hiervoor geen afleveringskosten!

Garantie
In ons aanbod overzicht vind u de netto prijzen die wij voor onze auto’s berekenen. Deze prijzen zijn netto, zonder garantie. Als u onverhoopt voor een technisch probleem komt te staan zonder dat u voor garantie gekozen heeft, of na de door u gekozen garantie termijn, is het niet zo dat wij niet met u als klant mee willen denken naar een gepaste oplossing. Daarnaast is het mogelijk 3 maanden garantie te ontvangen op de motor en versnellingsbak (voor schade aan deze specifieke delen).

Indien u bij ons voor BOVAG Garantie kiest is dit volledig, zonder uitzonderingen of kleine letters. Zowel werkplaatstarief als onderdelen vallen onder de garantie. Wel dient de reparatie uitsluitend bij ons op locatie gedaan te worden. Voor klanten die bij Autobedrijf van Loon een auto hebben gekocht is vervangend vervoer altijd mogelijk, hiervoor rekenen wij € 0,30 per km inclusief BTW en brandstof.

Optionele pakketten
Pakket 1: € 249,-
Aflevering met kleine onderhoudsbeurt.

Pakket 2: € 495,-
Aflevering met grote onderhoudsbeurt.

Pakket 3: € 1.449,-
Aflevering met grote onderhoudsbeurt en inclusief 6 maanden BOVAG Garantie.