DSC_0087 DSC_0083

Hoort u bijvoorbeeld een jankend, zoemend of schavend geluid tijdens het rijden in uw Volvo of Landrover? De kans is groot dat dit geluid vanuit de achteras komt en veroorzaakt wordt door het differentieel. Door middel van een achter differentieel revisie wordt dit probleem verholpen. Hiervoor kunt u ook bij ons, uw Volvo specialist, terecht.

Het mankement komt veel voor bij alle vierwielaangedreven auto's (4x4 / AWD / Cross Country), welke zijn voorzien van een achter differentieel met een haldex-koppeling:
- Volvo S40 AWD
- Volvo V40 Cross Country AWD
- Volvo V50 AWD
- Volvo S60 AWD
- Volvo V60 AWD
- Volvo V60 Polestar
- Volvo S60 R AWD
- Volvo XC60 AWD
- Volvo V70 AWD
- Volvo V70 R AWD
- Volvo XC70
- Volvo S80 AWD
- Volvo XC90 AWD

- Land Rover Freelander 2/LR2
- Land Rover Range Rover Evoque (vierde generatie tot 2013)

Rijd weer probleemloos en met plezier in uw vierwielaangedreven Volvo of Landrover, en laat het differentieel van de achteras door ons reviseren!

TarievenIncl. BTW
Achter differentieel revisie incl. de- en montage + 3D uitlijnen € 1350,-
Achter differentieel revisie excl. de- en montage (voor autobedrijven) € 750,-

Inhoud differentieel revisie
Wij bieden een complete reparatie aan. De differentieel revisie is inclusief de lagers, keerringen, oliën en het oliefilter van de Haldex-koppeling.

Extra's differentieel
Het kan voorkomen dat de keerring (welke standaard vervangen wordt tijdens de revisie) zodanig heeft gelekt dat we de haldex-koppeling open moeten maken. Als blijkt dat hierin schade is ontstaan, zullen we na overleg met u, ook daarvan de lagers vervangen en de koppeling reinigen. De meerprijs hiervan bedraagt € 295,- incl. BTW.

Garantie
U ontvangt 12 maanden garantie op de door onze specialisten uitgevoerde revisie.

Proefrit
Indien gewenst gaan we vooraf met u een proefrit maken. Na de revisie zullen we u laten zien wat we gedaan hebben en maken ook een proefrit met u. We verzekeren u dat u het verschil duidelijk kunt merken.

Vervangend vervoer & haal- en brengservice

Er is eventueel vervangend vervoer beschikbaar, de mogelijkheden en kosten hiervan leest u op deze pagina. Haal- en brengservice van en naar treinstation Zaltbommel is ook in overleg en tegen een vergoeding van € 20,- mogelijk.

Afspraak maken
Wanneer u ervoor kiest het achter differentieel door ons te laten reviseren, vragen we u tijdig een afspraak in te plannen. De differentieel revisie neemt ongeveer twee werkdagen in beslag. U kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag, en ook op 2 avonden. Bekijk onze exacte openingstijden onder het kopje 'Contact' in het menu.

Vragen?
Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 0418-552425 of stuur een e-mail naar info@vanloonautobedrijf.nl.