Net en modern bedrijf. Ontvangst keurig inclusief kop koffie. Keurige leenauto meegekregen. Ik heb mijn Opel er heen gebracht voor een revisie van de versnellingsbak. Eigenaar belde halverwege de dag dat.. er helaas nog meer vervangen moest worden, nam alle tijd om vragen te beantwoorden. Bij het weer ophalen van de auto uitleg gekregen over de reparaties, eigenaar liet ook zien wat er allemaal vervangen is en waarom. Auto gewassen weer meegenomen. Versnellingsbak is weer als nieuw, kortom al met al zeer tevreden.

Wij hebben voor onze auto's van de zaak een fijne en betrouwbare garage gevonden in Van Loon Autobedrijf. Goede terugkoppeling over de kosten en oplossingen voor problemen. Aanbeveling!

Voor dit bedrijf gekozen vanwege de positieve berichten op internet. We moesten er een stuk voor rijden, maar dat zal ons er in de toekomst niet van weerhouden om bij... grote mankementen opnieuw een afspraak bij dit bedrijf te maken.

Hartelijke ontvangst, betrouwbare indruk, de eigenaar nam de tijd om ons rustig te laten zien wat onze auto mankeerde en wat zij eraan hadden gedaan. Wij reden met een goed gevoel terug naar huis, ook zeker gezien het prijsverschil tussen de dealer en autobedrijf Van Loon.

Lees hier al onze recensies